QTH

CARnet 

Nastavno na obavijest od strane Hrvatske akademska i istrazivacke mreže - CARNet obavljeno je produljenje registracije domene rkbrdovec.hr za sljedećih godinu dana. Akcija produljenja provodi se obavezno svakih godinu dana, u protivnom se domena u roku 30 dana briše i potrebno je istu ponovno registrirati.

 

Predsjednik:

Davor Hulina, 9A7DR

Poštovani posjetitelji,

Nakon kraćeg vremena opet smo online. Sajt je bio neaktivan radi prebacivanja postojećih sadržaja na CMS sustav Joomla. Nadamo se da će Vam se svidjeti novi izgled stranica i izbor sadržaja, kao i mogućnost ostavljanja vlastitog traga na sajtu. Tragove :-) možete ostavljati glasanjem za članke i komentiranjem članaka. Svi posjetitelji mogu davati prijedloge ili komentare na za to predviđenoj stranici naslova Knjiga gostiju . Možete i međusobno časkati putem chat klijenta ugrađenog u sajt naziva "QSO BOX". Jedan hint za QSO BOX... klik na sličicu "globusa" otvara isti u sredini sajta.

Još jedna stvar. U radioamaterskom svijetu se drugog korespodenta ne oslovljava sa VI, nego uvijek sa TI. Stoga će svi budući članci biti napisani na takav osobniji način kako je i primjereno nama radioamaterima. Dakle, ukoliko primjetiš da se u nekom sadržaju persira odnosno govori u VI kontekstu, slobodno napiši komentar u Knjizi gostiju.

Ugodno surfanje i sudjelovanje u izgradnji sajta, 73 DE 9A5ADH

Poštovani posjetitelji,

Nakon klika na opciju "Dodaj komentar" ispod članka možete izraziti svoje prijedloge koji odgovaraju na pitanja što, kako, zašto..., sve sa ciljem poboljšanja sadržaja na ovom sajtu.

73

 

EDIT 2.3.2011.

Utiske, komentare, prijedloge i slično možete od sada upisivati u Knjizi gostiju.

 

Davor, 9a5adh

 

... možete pronaći u galeriji.
I ovaj puta, bez logistike ništa.

9A1CBA

Zahvaljujući našem prijatelju Vladi 9A4VM, dobili smo slike s hamfesta Vidovo 07, iz PPS-a i sa ovogodišnjeg radio-amaterskog skupa u Kraljevici. Već postojeće galerije dopunjene su mnoštvom novih slika. Uživajte...