Članovi kluba koji su podmirili članarinu mogu pregledati klubsku dokumentaciju (odluke, zapisnike, blagajnički izvještaj i slično) na web stranici kluba. Kako bi vam bio omogućen pristup klubskim sadržajima trebate učiniti sljedeće:

 1. prijaviti se na stranicu kluba svojim korisničkim računom. Umjesto korisničkog imena možete upisati i mail s kojim ste obavili registraciju.
 2. ukoliko ste zaboravili lozinku kliknite ovdje za resetiranje lozinke, a ukoliko ste zaboravili korisničko ime kliknite ovdje kako bi vam sustav poslao mail s podacima. Naravno za oba slučaja potrebno je znati mail s kojim je obavljena registracija
 3. ukoliko nemate korisnički račun prvo se registrirajte. U ime upišite Ime i Prezime, a u korisničko ime pozivnu oznaku.
 4. nakon uspješne prijave na sajt moći ćete pristupiti sadržaju unutar sljedećih izbornika:
  1. "Oglasna ploča" (klubske informacije)
  2. "Moji podaci" (informacije o korisničkom računu)
  3. "Dokumentacija" (klubska dokumentacija na Google disku, potreban korisnički račun)
  4. "Članski forum" (klubski forum na Google-u, potreban korisnički račun i članstvo u grupi)
 5. napomena: obzirom da se dio dokumentacije nalazi na google disku, za pregled iste morate imati korisnički račun i biti prijavljeni na Google.
 6. ukoliko po uspješnoj registraciji i prijavi na sajt ne možete pristupiti sadržaju za članove kluba ili pak imate problema oko prijave / registracije / korištenja klubskih stranica i podataka na Google disku, molim javite se administratoru sajta (predsjedniku kluba)

 

Predsjednik:

Davor Hulina, 9A7DR, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 091 6252 888