QTH

Poštovani članovi kluba!

 

Godišnja Skupština kluba održati će se u srijedu, 21. ožujka 2018. godine u prostorijama kluba s početkom u 19:00 sati. Pozivamo sve članove kluba da obavezno prisustvuju Skupštini. Nakon Skupštine biti će organiziran prigodni domjenak.

Poziv na skupštinu možete preuzeti ovdje.

Materijali za Skupštinu nalaze se Google disku i možete im pristupiti preko izbornika Dokumentacija (morate biti prijavljeni na Google).

Poštovani članovi kluba,

 

Nakon gotovo godinu dana od dana podnošenja zahtjeva za upisom promjena u registar udruga zaprimili smo rješenje o registraciji kluba.

Sada smo konačno formalno usklađeni sa Zakonom o udrugama pa možemo konkurirati za financiranje projekata u društvenim djelatnostima na nivou Općine i šire.

 

Predsjednik:

Davor Hulina, 9A7DR

 

Poštovani članovi kluba,

 

Na izvanrednoj Skupštini kluba održanoj 23.9.2015. godine donijet je Statut usklađen sa Zakonom o udrugama iz 2014. godine.

Zakonski rok za predaju zahtjeva za upisom promjena u Registar udruga bio je 30.9.2015. i isti je ispoštovan. Sada čekamo na rješenje iz Ministarstva uprave.

Članovi kluba koji su podmirili članarinu mogu pregledati klubsku dokumentaciju (odluke, zapisnike, blagajnički izvještaj i slično) na web stranici kluba. Kako bi vam bio omogućen pristup klubskim sadržajima trebate učiniti sljedeće:

  1. prijaviti se na stranicu kluba svojim korisničkim računom. Umjesto korisničkog imena možete upisati i mail s kojim ste obavili registraciju.
  2. ukoliko ste zaboravili lozinku kliknite ovdje za resetiranje lozinke, a ukoliko ste zaboravili korisničko ime kliknite ovdje kako bi vam sustav poslao mail s podacima. Naravno za oba slučaja potrebno je znati mail s kojim je obavljena registracija
  3. ukoliko nemate korisnički račun prvo se registrirajte. U ime upišite Ime i Prezime, a u korisničko ime pozivnu oznaku.

U subotu, 28. ožujka 2009. godine održana je godišnja izvještajna i izborna Skupština. Skupu je prisustvovalo 20 od 29 redovitih članova kluba i nekoliko naših prijatelja, stalnih posjetitelja Kluba. Gosti na Skupštini bili su g. Zdenko Blažićević, predstavnik Hrvatskog radio amaterskog saveza i g. Miro Lebo, član Poglavarstva općine Brdovec. Protekla godina obilježena je povećanjem klubskih aktivnosti, posebito na