QTH

U srijedu, 20. ožujka 2019. godine održana je godišnja izvještajna i izborna Skupština.

Na Skupštini je prisustvovalo 10 od 16 redovitih članova kluba. Podatke o novo(re)izabranim tijelima upravljanja pogledajte na kartici 'O nama'. Nakon skupa održan je prigodni domjenak na kojem su raspravljane razne radioamaterske teme kao i planovi za ovu godinu.

Zapisnik sa Skupštine javno je dostupan putem izbornika 'O nama' > 'Javnost rada'.

 

Izvršni odbor

Poštovani članovi kluba!

 

Izborna Skupština kluba održati će se u srijedu, 20. ožujka 2019. godine u prostorijama kluba s početkom u 19:00 sati. Pozivamo sve članove kluba da obavezno prisustvuju Skupštini. Nakon Skupštine biti će organiziran prigodni domjenak.

Poziv i materijali za Skupštinu nalaze se Google disku. Za pregled podataka morate biti prijavljeni na Google i biti registrirani član kluba.

Poštovani članovi kluba!

 

Godišnja Skupština kluba održati će se u srijedu, 21. ožujka 2018. godine u prostorijama kluba s početkom u 19:00 sati. Pozivamo sve članove kluba da obavezno prisustvuju Skupštini. Nakon Skupštine biti će organiziran prigodni domjenak.

Poziv na skupštinu možete preuzeti ovdje.

Materijali za Skupštinu nalaze se Google disku i možete im pristupiti preko izbornika Dokumentacija (morate biti prijavljeni na Google).

Poštovani članovi kluba,

 

Nakon gotovo godinu dana od dana podnošenja zahtjeva za upisom promjena u registar udruga zaprimili smo rješenje o registraciji kluba.

Sada smo konačno formalno usklađeni sa Zakonom o udrugama pa možemo konkurirati za financiranje projekata u društvenim djelatnostima na nivou Općine i šire.

 

Predsjednik:

Davor Hulina, 9A7DR

 

Poštovani članovi kluba,

 

Na izvanrednoj Skupštini kluba održanoj 23.9.2015. godine donijet je Statut usklađen sa Zakonom o udrugama iz 2014. godine.

Zakonski rok za predaju zahtjeva za upisom promjena u Registar udruga bio je 30.9.2015. i isti je ispoštovan. Sada čekamo na rješenje iz Ministarstva uprave.