QTH

Dana 18.5.2018. je u suradnji s nogometnim klubom BSK Brdovec održana prezentacija rada udruga na nivou mjesta Brdovec.

Sudjelovali su: NK BSK Brdovec, radioklub Brdovec, udruga Brdovčanke, Udruga penzionera i Glazbena škola OŠ Pavao Belas Brdovec. Nakon prezentacije NK BSK je organizirao hranu i piće uz živu muziku.

Predsjednik RK Brdovec, Davor Hulina 9A7DR je prisutnima prezentirao što je to radio amaterizam, čime se klub bavi i koja su njegova dostignuća.

Članovi kluba Antun Jelčić 9A5JA i Joso Salopek 9A7PSJ demonstrirali su snimanje iz zraka sa dronom. Obzirom da je ovakav zajednčki skup, koliko se sjećamo, po prvi puta organiziran u Brdovcu, moramo biti zadovoljni akcijom bez obzira na relativno slab odziv mještana. Na svima nama je i nadalje promovirati rad udruga i dati mještanima, pogotovu mlađoj i starijoj populaciji, mogućnost bavljenja nadasve zanimljivim i korisnim slobodnim aktivnostima.

Ovim putem pozivamo zainteresirane mještane da uživo pogledaju kako članovi kluba komuniciraju sa drugim radioamaterima, iz Hrvatske i cijelog svijeta. Klub je otvoren srijedom od 19-22 sata, ostale dane ili vikendom prema dogovoru.

 

Izvršni odbor